2016. április 20., szerda

Tesztüzem vol 2. / Testdrive vol 2.

A hétvégén volt Székesfehérváron az Alba Regia Nemzetközi Ásványbörze. Mivel a helyszín belátható közelségben volt, az időpont megfelelőnek bizonyult és ráadásul csak egy napig tartott, tökéletes célpontnak tűnt, hogy az itt ott javított továbbfejlesztett szexi asztal újra megmérettessen.

At the weekend the Alba Regia International Mineral Fair was held in Székesfehérvár. The place was near, we had some free time, and it was only one day long fair, so we decided to go there to make a next trial for the improved sexy table.


A legfontosabb változás talán, hogy most először befértünk mind a négyen a saját asztalunk mögé, és ahelyett, hogy tolongunk, sorfalként tudtuk üdvözölni a kedves nézelődőket. Ez a megoldás nem túlzottan energiahatékony, de az egész hobbit azért csináljuk, hogy együtt csináljuk, így a fejenkénti négy "Jónapot kívánok!" jár mindenkinek aki felénk jár :)

The most important change was, that we could stay all behind the table in a row, and we could welcome our guests instead of crowding. Its not so efficient, but the goal is to do this whole thing together. So at our table everyone got "Hello" 4 times. :)

A börzézésünk lényegében felölelte a teljes hétvégét így is. Szombat reggel nekiláttunk az utolsó simításoknak a kellékek területén, és gyakorlatilag egész nap kényeztettük a szomszédságot a zsibvásári hangulattal, ami az udvaron uralkodott. Minden esetre egy biztos, akármennyi idő áll rendelkezésünkre, valamiért az minden esetben pont fél órával kevesebb mint amire valójában szükségünk van.
Másnap hajnalban megfelelő mennyiségű kávé elfogyasztása után megindultunk Székesfehérvárnak. Egy apró malőr folytán végül is csak a sofőr nem kapott....de ilyen apróságokra nem adunk.

Our fair activity filled essentially the whole weekend. At Saturday morning we started to do our "last things to do" and we was on the move until the evening. The neighbors love it. I think we had enough time for do all what we had to done, but it fails always only half an hour every time.
Next morning we started with some coffee...except of our driver...he didn't get it, because I forgot him... but that's it!


Azért jó, hogy négyen vagyunk mert így amellett, hogy standolunk volt alkalom körbelesni a börzén. Ennek köszönhető az is, hogy sikerült körbejárni beszélgetni és pár fotót csinálni, így talán kicsit át tudjuk adni a hangulatot is.

It is good that we work together, because we had some time to visit other stands around the show. We could take some photos as well, maybe you can feel the atmosphere a little bit.
Ezek mink is vagyunk :)

Összkép

Szabó Dani pultja

Baritos mineral személyesen

S jöjjenek a kövek mert... / and now should come the rocks becouse...


Ezt hoztuk!
Ilyet is lehet készíteni a mieinkból is. A két darabot továbbfejlesztette Fülöpné Fülöp Katalin :)


A börze maga eredményesen zajlott, és szerencsére nem úgy kellett néznünk az asztalunkra mint a szobrász a kész műre, hanem akadt dolgunk a helyszínen is. A közönség kommunikatív volt, és szerintem mi sem okoztunk csalódást. Mindenesetre köszönet a színvonalas szervezésért és lebonyolításért, megyünk legközelebb is, ha van rá mód! :)

The fair was very good, our stand was in full function as well. The people was very friendly, and I think we did our best too. At all thank you for the high quality organisation, and we want to be there next time! :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése