2014. június 15., vasárnap

Millenáris ásványbörze/ Millenáris Mineral Fair

Nem sok időnk volt a hétvégén, de egy két órácskára sikerült kinézni a Millenáris ásványbörzére. Örömmel láttam, hogy volt néhány új dolog is, bár lehet, csak most figyeltem fel rá. Mindenesetre komolyabb volt a nemzetközi felhozatal, mint amire én számítottam.

We didn't have much time at the weekend, so we visited the Millenáris Mineral Fair only for a few hours. I'm happy, because I saw some new things, but I can imagine that was only new for me. Although the international part of the Fair was much better than I thought.
Találtunk két pakisztáni/afganisztáni asztalt is, és rájöttem, hogy szerelmes vagyok a turmalinba.

We found two vendors with some stuff from Pakistan and Afghanistan. I think I love tourmaline.


A csiszolt, fazettázott kövek kategóriájában is rábukkantam egy számomra érdekes tálcácskára. A kép minőségéért pedig elnézést... :)

I found some faceted gems too, that was interesting to me. Aaand sorry for the bad photo...:)A nap legnagyobb élménye ez a nem kicsi libellás kvarc Marokkóból. Aki teheti nézze meg élőben, Krisztián István tulajdonát gyarapítja.

The top of the minerals today for me was this huge Quartz with bubble tube from Morocco. See it with your own eyes if you can. The owner is Krisztián István.


És persze hajrá MAMIT! :)

And of course go go MAMIT!:)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése